Hulumtim Tregu

marketresearch

Para futjes së produktit ose shërbimit tuaj në treg është e domosdoshme të keni përceptimin e duhur për pritjen e tij nga konsumatorët.
Hulumtimi i tregut mund të hapë rrugë të reja për produktin/shërbimin tuaj të cilat deri tash nuk i keni menduar.

Një hulumtim cilësor për tregun ju ndihmon të çartësoni dhe të njihni produktin/shërbimin tuaj me syrin e klientit:

  • Ju ndihmon të gjeni cmimin optimal të produktit për të siguruar prezencë afatgjatë në treg
  • Të bëni dizajnimin dhe zhvillimin e duhur për produktin tuaj
  • Të shihni potancialin e shitjes në treg
  • Të analizoni kanalet e shitjes së produktit/shërbimit

Besa Consulting ka kryer hulumtime të tregut, ka hartuar biznes plane për shumë kompani të vendit dhe invesitorë të huaj të cilat edhe sot vazhdojnë operimin dhe rritjen e tyre të vazhdueshme në treg.

Suksesi I kompanive për të cilat ne kemi punuar në këtë fushë është certifikimi më I rëndësishëm për ne, kurse për ju duhet të jetë arsyeja kryesore që në rrugën e suksesit që keni filluar ne duhet të jemi partnerët tuaj.

2602a