Shërbimet

Këshilla afariste

Inovacioni, transformimi dhe lidershipi ndodhin në shumë mënyra. Aftësia jonë për të ndihmuar në zgjidhjen e çeshtjeve komplekse të klientëve është e dallueshme. Ne u japim strategjinë dhe zbatimin e saj nga pikpamja e biznesit per tju ndihmuar të udhëheqni në tregjet ku konkuroni!

Më shumë…

Kontabilitet

Ne fokusohemi në të ardhmen e “financave” duke ndihmuar klientët të zhvillojnë bizneset e tyre dhe të zbatojnë strategji të duhura!

Besa Consulting ofron klientëve një gamë te gjere shërbimesh të integruara duke ndihmuar klientët e saj të jenë të orientuar dhe të kenë një bazë reale e të shëndoshë për marrjen e vendimeve.

Më shumë…

Trajnime

Qëllimi ynë është që të transferojmë njohuritë dhe për këtë trajnimet tona janë të dizajnuara me kujdes me të gjitha metodat e të mësuarit.
Trajnimet janë të përgatitura për individë ose për biznese, kurse trajnerët vijnë me eksperiencë të gjatë të punës në fushën e caktuar, të certifikuar, duke qenë kështu kompetent për fushën.

Më shumë…

Biznes plane

Besa Consulting sjell përpara një pasuri të përvojës korporative dhe sipërmarrëse, për të ndihmuar klientët tanë në procesin e tyre të planifikimit. Sa më i fortë të jetë plani i biznesit, aq më i madh është shansi për sukses, jo vetëm në qëndrueshmërinë, por edhe në rritjen e biznesit.

Më shumë…

Themelim biznesi

Krijimi i biznesit nuk është një rrugë e thjeshtë dhe e shkurtë, por është një veprim i madh i ndërmarrë nga ana juaj, ku mund të përfshihen shumë detaje të cilat ju mund të mos i keni konsideruar gjatë kësaj kohe.

Më shumë…

Hulumtim tregu

Para futjes së produktit ose shërbimit tuaj në treg është e domosdoshme të keni përceptimin e duhur për pritjen e tij nga konsumatorët.
Hulumtimi i tregut mund të hapë rrugë të reja për produktin/shërbimin tuaj të cilat deri tash nuk i keni menduar.

Më shumë…

Ekipa jonë

Një hulumtim cilësor për tregun ju ndihmon të çartësoni dhe të njihni produktin/shërbimin tuaj
me syrin e klientit !
Cakto takim
Ploteso formen dhe ne ju therrasim

Emri juaj (e domosdoshme)

Email(e domosdoshme)

Subject

Porosia juaj